fbpx

Autoklav DX 17

DX 17 je autoklav S klase koji je posebno dizajniran za sterilizaciju medicinskih i stomatoloških instrumenata za višekratnu upotrebu. DX 17, sa kapacitetom od 6 L, osigurava sterilisanje nepakiranih čvrstih i poroznih sredstava, malih šupljih predmeta, posuda i spremnika, pojedinačno pakiranih ili višestruko pakiranih proizvoda.
DX 17 autoklav posjeduje 4 programa opskrbljen sa specijalnom pumpom koja suši instrumente bolje i brže. Gasi se automatski na kraju ciklusa, čime eliminiše rizik od pregijavanja. USB stik vam omogućava da pohranite podatke o sterilizaciji i da pratite sve cikluse sterilizacije na jednostavan način. Jasan grafički interfejs čini ga jednostavnim za korištenje i bliskim radnim partner.

Kompaktnost
DX 17 teži samo 21 kg i ima uredan i neophodan dizajn, koji omogućava njegovo postavljanje bilo gdje.

Prostranost
Mali ali istovremeno prostran sa komorom od 6 l.

Esencijalni dizajn u svim aspektima. Praktični bočni rezovi na dnu omogućavaju siguran zahvat, kako bi prenosi bili još ugodniji. Sistem ručnog otvaranja i jasno i intuitivni grafički interfejs čine svaku radnju jednostavnom i još sigurnijom.
MP200 multiparametarni indikatori koji su u skladu s ISO 11140-1 pravilom, netoksični i bezolovni, osmišljeni su za procjenu parametara sterilizacije čitanjem jednostavnog i trenutnog tona boje.