fbpx

Aplikativna rješenja

S ponosom možemo reći da smo jedina kuća ovoga tipa u Bosni i Hercegovini koja Vam nudi kompletna rješenja za upravljanje vašim stomatološkim ustanovama. Ovdje ću napomenuti da nije važno koje velićine je ustanova od ordinacije do klinike ili fakuleta u stomatološkom aspektu imamo potpuna rješenja koja prosto upravljaju na jedan potpuno drugačiji način vašom ustanovom te Vam pomažu da svakodnevne poslove koji jesu zamarajući a ponekad i nerazumljivi sa aspekta običnoga korisnika kanališete a da to ni ne osjetite.

Mi nastupamo i regionalno, tačnije korisnici naših aplikativnih rješenja se nalaze i u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori te u Sjevernoj Makedoniji. Dovoljno je reći da niti jedna od spomenutih država nema iste zakone niti iste finansijske sisteme no aplikativna rješenja već više od 23 godine se koriste na prostorima koje smo gore naveli.

Biti siguran u svoj posao, razvijati ga prema željama klijenta i raditi svakodnevno na podršci našim okrisnicima su prvi zadaci koje stavljamo ispred svega što radimo i pored njih. Kontinuirani razvoj aplikacija, te razne druge marketinške mogućnosti su samo mali broj funkcija na kojima se svakodnevno radi.

Obavještavanje te informiranje pacijenata je veoma važan segment te smo se i tu pobrinuli da putem sms ili e-mail poruka svi pacijenti budu informirani redovno i na pravi način radi što boljeg funkcioniranja ustanova.

Vjerujemo da već sve što pomislite da bi ste voljeli imatiu aplikaciji koju koristite već imamo integrisano u našim rješenjima, a ako t i nemamo u mogućnosti smo napraviti samo za Vas. Da dobro ste razumjeli i pored standardnih verzija aplikacije moguće je kreirati i aplikaciju samo a sebe.

Za velike uspijehe potebna je ogromna podrška, rekao je jedan vladar, mi želimo biti vaša podrška za baš iste te uspijehe.