fbpx

Romexis smile design

Planmeca Romexis Smile Design softver podržava izvrsan standard, jer dozvoljava stomatologu da dizajnira osmijeha svojih pacijenata u roku od nekoliko minuta. Ne zahtjeva nikakvu dodatnu opremu ili softver za funkcionisanje – nudeći jednostavne alate za dizajniranje lijepog i prirodnog osmijeha.

Jasna komunikacija

Planmeca Romexis Smile Design je izuzetan alat i za komunikaciju. Omogućava stomatologu da komunicira sa interdisciplinarnim timom stručnjaka i zubnih tehničara kako vizuelno tako i numerički – osiguravajući da se postignu ciljevi tretmana prihvaćeni od strane pacijenta. Dizajn se može sigurno podijeliti putem Planmeca Romexis Cloud ili Planmeca mRomexis mobile aplikacije za snimanje.

Integracija sa CAD/CAM-om

Planmeca Romexis Smile Design omogućava stomatolozima da rade više od samo jasne vizualizacije. Dizajnirani osmijeh se može izvoziti na bilo koji CAD/CAM softver za realizaciju, kao što su Planmeca PlanCAD Easy, Planmeca Romexis 3D Ortho Studio ili bilo koji Planmeca Romexis 3D Modul. 2D dizajn djeluje kao vizuelni vodič odnosno referenca za dizajniranje fizičkog dizajna, kao i konačnu restauraciju.

Brzi i jednostavni tok posla

Softver omogućava manipulaciju pozicije, oblika ili dimenzije svakog zuba pojedinačno, kako bi se postigao najbolji mogući izgled i uklapanje, obezbjeđujući fantastične rezultate za samo nekoliko minuta.

Postanite dizajner osmijeha

Planmeca Romexis Smile Design se može uključiti kao dio Planmeca Romexis platforme koja je sveobuhvatni 2D, 3D i CAD/CAM softver. Samostalna verzija softvera je dostupna i za preuzimanje na našoj Planmeca Online prodavnice – sa besplatnom probnom ponudom. Softver je dostupan za Mac i Windows na 14 jezika.

Za vise informacija i detalja pogledajte brosuru na linku – Smile Designe Brosura