fbpx

Otho Studio

Modul Planmeca Romexis® 3D Ortho Studio nudi ortodontima i zubnim laboratorijima nekoliko inovativnih alata za planiranje liječenja u 3D tehnici.

Svestrani alati za pripremu predmeta

Romexis 3D Ortho Studio omogućuje pripremu digitalnih dentalnih modela za vizualizaciju i planiranje na nekoliko načina, kao što su izglađivanje i oblikovanje. Također možete praktički napraviti prilagodbe okluzije i ortodontske dodatke.

Ortodontske analize i mjerenja

Romexis 3D Ortho Studio uključuje alate za jednostavna ortodontska mjerenja – kao što su točka – točka, dužina luka, širina zuba i silueta.

Precizno planiranje tretmana

Krunu možete segmentirati iz digitalnih zubnih modela, kao i simulirati ortodontske tretmane pomicanjem i rotiranjem zuba. Poboljšanje simulacije kombiniranjem korijena i površine kostiju iz CBCT slika omogućava praćenje kretanja korijena tijekom simulacija liječenja.

Izrada serije alignera

Romexis 3D Ortho Studio omogućuje jednostavno stvaranje serije aligner modela na temelju simulacije tretmana. Serija modela može se izvesti u STL formatu za npr. modeli alignera za 3D ispis.

Praćenje liječenja

Uz Romexis 3D Ortho Studio, možete pratiti napredak liječenja precizno, jer se skeniranje pacijenta iz različitih točaka u vremenu može lako preklopiti sa modelom serije tretmana.

Za vise informacija i detalja pogledajte brosuru na linku – Ortho Studio Brosura