fbpx

Creo™ C5

Planmeca Creo ™ C5 je izuzetno brz 3D printer koji omogućava izradu hirurških vodiča i zubnih modela.
Njegovo kompaktno kućište je izradjeno od cijelog aluminija i dizajnirano da izdrži svakodnevna opterećenja, čak i visoko intenzivan rad u stomatološkim ordinacija i laboratorijama.

Brzo i precizno
Njegova LCD tehnologija bez izobličenja i moćan izvor svjetla omogućavuju izvanredno brzo vrijeme izrade, a njegova čvrsta mehanika osigurava i stabilan ispis i precizne rezultate.

Skeniranje – Dizajn – Print
Planmeca
nudi cjelovit digitalni tok rada, od skeniranja preko dizajna do finalne izrade. Imate mogucnost koristiti sve potrebne alate za planiranje i dovršavanje tretmana implantata. Osmislite sami hirurški vodič koji vam treba u softveru Planmeca Romexis® i isprintajte ga sa Planmeca Creo C5.

Rukovanje materijalom
Jedinstveni sistem za obradu i unaprijed programirani parametri materijala garantiraju jednostavno, brzo i cisto ispisivanje. U međuvremenu, inovativne kapsule 3D printera omogućavaju jednostavno doziranje i pohranu, osiguravajući da možete najbolje iskoristiti svoj materijale.

Samo priključite i ispisujte
Planmeca Creo C5 je jednostavan za instalaciju i korištenje – 3D printer koji je bez kalibracije spreman za rad. Upotrebom softvera Planmeca Creo ™ C5 Studio lako mozete generisati zadatke za print iz 3D modela u STL ili PLY formatu i nastavili sa radom.