fbpx

Viso G7

Planmeca Viso je idealna kombinacija vrhunskog kvaliteta slike i vrhunske upotrebljivosti. Posjeduje sve kvalitete CBCT aparat svjetske klase – ali i više od toga. Koristi cone beam computed tomography (CBCT) za tridemenzionalni prikaz slika maksilofacijalne regije kao i za prikaz anatomije uho, grlo i nos. Dvodimenzionalne slike su proizvedene metodom tomosinteze (panoramsko snimanje), i 2D konvencionalnom radiografijom (cefalometrijskim snimanjem, 2D prikazima). Sistem namijenjen za proizvodnju 2D i 3D rendgenskih slika, kao i 3D te 4D optičkih slika dento-maxillo-facialne regije, regije cervikalne kičme kao i regija uho, grlo i nos.

Virtualno FOV pozicioniranje uživo

Pozicioniranje pacijenta vrši se izravno s upravljačke ploče Planmeca Viso pomoću integriranih kamera i prikaza pacijenta uživo. Možete vidjeti pacijenta uživo s upravljačke ploče za fleksibilno i točno FOV pozicioniranje. Veličinavolumena se također može slobodno podešavati od 3×3 do 30×30 cm.

Poboljšane fotografije tvrtke Planmeca ProFace

Planmeca Viso predstavila je novi način snimanja fotografija lica Planmeca ProFace. Senzor jedinice ima četiri ugrađene kamere i LED svjetlosne trake za snimanje vrlo detaljnih 3D fotografija. Možete ih kombinirati s intraoralnim skeniranjem i CBCT slikama vašeg pacijenta kako biste obogatili 3D tretman – kreiranje virtualnog pacijenta.

Inteligentna podrška pacijentu

Okcipitalna potpora Planmeca Viso osigurava stabilnost bez ugrožavanja udobnosti pacijenta. Nova potpora ne pokriva pacijentove uši na 3D fotografiji lica, a može se koristiti i bez čašice za bradu zahvaljujući algoritmu za korekciju artefakta kretanja Planmeca CALM.

Snimanje sa vrlo malom dozom

Sve naše CBCT jedinice nude jedinstveni Planmeca Ultra Low Dose koji omogućuje kliničarima 3D slike u znatno nižim efektivnim dozama bez statističkog smanjenja kvalitete slike.

Cefalostat opcija

Planmeca Viso može biti opremljen Planmeca ProCeph one-shot cefalostatom. Vrijeme izlaganja za Planmeca ProCeph vrlo je kratko što dovodi do slika s niskim dozama za pacijente i bez artefakata pokreta. S veličinom slike od 18 x 20 do 30 x 25 cm, Planmeca ProCeph je fleksibilan izbor za potrebe ortodontskog snimanja.

Tehničke karakteristike

Anodni napon 60-120 kV
Anoda struja 1-14 mA
Veličina fokusne tačke 0,5×0,5 mm
Ugao prikupljanja slike 200/360 °
Veličina senzora 25 x 30 cm
Veličine volumena 3 x 3 do 30 x 19 cm kod pojedinačnog skeniranja dodano do 30 x 30 cm
Voxel veličine 75, 150, 300, 450, 600 μm